Dato:
21. feb
Titel:

Nyt hold på LTU - Russisk for begyndere

Billede:
Russisk
Tekst:

Russisk for begyndere

Tilmeld dig her

NB: Det er med vilje der ikke er nogen datoer for holdet – de bliver fastlagt, når vi ved hvor mange interesserede/tilmeldte vi har.

Hvorfor skal du vælge at gå til russik på LTU?
Lær russisk - Heldigvis er det ikke ligeså svært, som det ved første øjekast ser ud til!

Underviseren hedder Tatjana og er fra Rusland. Hun der det bedste udgangspunkt for at lære sproget helt ind til benet og kan derfor også svare på alle spørgsmål om Rusland.

Umiddelbart er russisk ikke det mest nærliggende sprog at lære - dog er der mange grunde til det. Og nu tilbyder LTU også russisk, hvis der er nok interesserede.

Udover sproget vil man også på holdet kigge mærnere på den russiske kultur. Fx har mange af de største forfattere i verdenshistorien skrevet deres tekster på russisk. Indenfor musik og ballet har Rusland også altid været helt fremme.
For de flestes vedkommende ikke det mest oplagte rejsemål, men bestemt et af de mere spændende. Engelsk er ved at blive mere og mere udbredt, men hvis du vil kommunikere uden de større problemer, kommer du ikke udenom at skulle tale en smule russisk.

Du vil lære et fjerde sprog hvor du pludselig vil opdage nogle sjove ting om, hvordan et sprog fungerer og er bygget op.
Og derudover vbil det være lettere at lære andrte sprog fremover, og det er ikke nødvendigt at sige, at du bliver meget klogere af det og får mere viden om kulturen og historien, mens du er i gang.
Og husk så lige på at du kommer til at kunne tale med over 270 millioner mennesker i verden, da russisk er det ottendemest talte sprog i verden, men helt sikkert ikke mange i din omgangkreds dog taler.

Har du spørgsmål til det nye hold kan du kontakte Peter Roed på petro@ltk.dk eller tlf. 45284483.