Dato:
02. apr
Titel:

Toko er musiknavnet til LTU's sæson afslutningsfest i Templet

Billede:
Til insta 600 x 600
Tekst:

Toko er musiknavnet til LTU's sæson afslutningsfest i Templet d. 10 maj 2019.

Den unge, danske popmusiker Toko indtager Templet til den store LTU Fest. Toko har spillet over 50 jobs på diskoteker og klubber bare i 2018. Oplev sangeren der hitter. Tokos EP'en med en samling af fem numre, der alle udkom i midten af 2018 havde tilsammen over 5 millioner afspilninger på musiktjenesten Spotify....

Dette brag af en fest afholdes i TEMPLET lige ved Lyngby Station, og der vil være DJ OG....Vi har fået Toko til at komme og optræde.

Så kom og fyr den af på dansegulvet til musikken fra vores DJ, og selvfølgelig ikke mindst Toko, og der bliver forhåbentlig også plads til en meet´n greet efter showet! Der vil være både konkurrencer og andre indslag, sååååå....don´t miss this one! 
Der er et begrænset antal pladser, så hvis du vil være sikker på at få en billet, skal du hurtigt få fingeren ud, og klikke på tilmeld!!

Du skal bare melde dig til her, og så koster billetten kun 50,- som du betaler i døren når du kommer :-) 
Dørene er åbne fra 19:30-21:00 og festen lukker og slukker 23:30.

NB: Husk at melde afbud, hvis du ikke kommer, da vi helt klart forventer at der bliver venteliste til dette event! - framelding sker på ungdomsskolen@ltk.dk eller 45284480 
Ses :-)

Tilmeld dig her