Dato:
02. dec
Titel:

LT-Musical

Billede:
LT-Musical
Tekst:

Lyngby-Taarbæk The Musical 

Gratis musical for unge mellem 15 og 25 år, der vil være en af skuespillergruppen, produktionsgruppen, hyggegruppen eller en helt fjerdegruppe?

Hvem har ikke prøvet at føle sig forkert eller udenfor? Hvem har ikke oplevet at blive såret, fordi man var forelsket? Eller har alle prøvet det? Hvad nu hvis du aldrig har været forelsket før, er du så en rigtig person? 


Lyngby-Taarbæk The Musical er en ungdomsmusical baseret på hvordan det er at være ung. Vi følger en gruppe unge, hvordan er det at være 17, 18 eller 19 år og gå i gymnasie, hvor man kæmper med at være den bedste version af sig selv. Samtidig med at alle ens venner har kærester, men det du kæmper med, det at få det skide 12 tal. Hvordan er det at være et ungt menneske i dagens verden? Kan du huske dengang du fik følelser for en anden person? Eller dengang var du var nede i Netto eller Fakta og tage en pakke tyggegummi? Eller måske dengang hvor din mor og far blev skilt? Der kører mange tanker i hovedet på unge mennesker - derfor kan de måske se sig oppe på scenen. De kan se en god ven eller en kæreste via de karakterer der spiller på scenen. 


Det foregår fra torsdag den 13. januar 2022 til torsdag den 28. april 2022 på Templet i Kongens Lyngby. 

Alle mellem 15 og 25 kan være med. 


Tilmelding sker via r.jeppesen@denkreativedramaskole.dk 

Instruktøren: Desire Mangaard

Manuskriptforfatteren & Projektleder: Ronnie Jeppesen

Komponist: Camilla Bang 

Plakatdesign: Alexander Samsøe 

Arrangør: Ronnie Jeppesen og Templet 

Spillested: Templet 

Administration: Den Kreative Dramaskole