Rejser og ture til spændende steder

Hvert år har vi nye rejser og ture til spændende steder. Nogle rejser er en tradition og har været der i mange år, men andre er nye fra år til år. 

Vi laver rejser til Japan, Skiture til Østrig og Åre i Sverige og herudover dykkertur til Rødehavet og Bornholm og Norge Ekspedition i sommerferien.

 

Du kan se årets rejser og ture under ltu.dk/tilmelding og en ting er sikkert! Du vil få en uforglemmelig oplevelse med andre unge og opleve verden uden mor og far og derved bliver styrket i forhold til både din selvtillid og dit selvværd.

 

Rejserne ledes af erfarne ledere, som er vant til at rejse med unge, har gode faglige kvalifikationer og kendskab til rejsemålene. Inden afrejse bliver der afholdt informationsmøder for tilmeldte unge og forældre, hvor program og rammer for turen gennemgås.

 

Husk altid at der i løbet af året kan blive oprettet nye rejser og ture. Så hold dig jævnligt opdateret på ltu.dk og vores Facebook. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

I forbindelse med vores rejser vil der altid være et depositum. Ved framelding fra elevens side, vil dette depositum ikke blive tilbagebetalt, såfremt LTU allerede har lagt forhåndsbetaling hos rejseudbyderen, med mindre vi kan afsætte turen til en anden deltager. Ellers tilbagebetaler vi kun depositum hvis rejsen bliver aflyst fra LTU's side, fx pga. for få tilmeldinger til at rejsen kan gennemføres. 

 

Forsikring vedrørende rejser med LTU: klik her