4528 4480 // ungdomsskolen@ltk.dk

Forældreforedrag: Unge, alkohol og stoffer

Afsluttede hold og arrangementer

Afviklet lørdag 28. okt. kl. 16:00-17:30
Sted
Bibliografen, Bagsværd Hovedgade 116
Tilmelding ikke nødvendig

Beskrivelse

Er du forælder til en teenager og bekymrer dig om deres forhold til alkohol eller rusmidler?
Så må du ikke gå glip af denne mulighed!
Julius Mygind tager dig med gennem et dybdegående foredrag om, hvordan du bedst støtter dine unge i at navigere i en verden, hvor rusmidler kan udgøre en risiko.
Julius Mygind, en erfaren foredragsholder og coach, bringer sin omfattende indsigt og erfaring fra tusindvis af samtaler med unge i hele landet. Han er også en aktiv deltager i Drugrebels, en organisation dedikeret til at forebygge stofmisbrug blandt unge, med foredrag på foredrag og oplæg på skoler i hele landet.
Dette foredrag vil ikke kun give dig indsigt i samtidens unge og deres udfordringer, men det vil også udstyre dig med konkrete værktøjer til at hjælpe dine børn med at sige nej til rusmidler.
Julius vil dele sine personlige erfaringer, herunder hvordan hans forældre håndterede hans første møde med alkohol og rusmidler.
Kom og vær en del af denne aften i samarbejde med Julius og Pårørende Netværket i Bibliografen, Gladsaxe Kommune. Pårørende Netværket ønsket at italesætte vigtigheden af den tidlige dialog med børn og unge, samt at styrke forældre, i at tackle deres bekymringer og støtte deres børn og unge i at blive den bedste udgave af sig selv.
Vi ser frem til at byde dig velkommen til en aften med indsigt og inspiration med fokus på forældrerollen i forhold til børn og unge.
I finder billetter her: Billetter forædreforedrag
Det er gratis for forældre til unge i Lyngby-Taarbæk kommune

Tid og sted

lørdag 28. okt. kl. 16:00-17:30
Bibliografen, Bagsværd Hovedgade 116

Andre hold i samme kategori