4528 4480 // ungdomsskolen@ltk.dk

Station Next - Roden 1

Afsluttede hold og arrangementer

Gå til film på LTU i samarbejde med Filmskolen Station Next.

Næste gang
mandag 6. maj kl. 17:00-19:30
Sidste gang
mandag 24. jun. kl. 17:00-19:30
Sted
Station Next, Fægtesalsvej 7, 2650 Hvidovre
Tilmelding ikke nødvendig

Beskrivelse

Gå til film på LTU i samarbejde med Filmskolen Station Next.
Har du lyst til at lære at producere film med andre filmfreaks og med professionelle filmfolk som undervisere, så er Filmvæksthuset noget for dig.
LTU har et samarbejde med Station Next - Den Danske Ungdomsfilmskole i Filmbyen i Hvidovre, og her får du mulighed for at afprøve mange forskellige funktioner på en filmproduktion fx. fotograf eller instruktion. Du producerer sammen med dit hold og professionelle filmfolk flere små produktioner og en hovedproduktion hvert år.
Året afsluttes med premiere på alle holds hovedproduktioner i juni måned i Imperial Biografen med 1002 inviterede gæster - her vil dit navn være at finde på rulleteksten!
Filmvæksthuset er for dig, som virkelig har lyst til at bruge noget af din fritid på at lave film. Det er ikke nødvendigt, at du har prøvet at lave film før, men højt engagement og interesse for film er vigtigt. Vi forventer, at du kommer hver gang, da filmproduktion er teamwork, hvor alle er vigtige. Til gengæld stiller vi op med professionelle faciliteter, med filmstudie, udstyr og proffe filmfolk!
Vi starter to hold op:
Roden 1 - Mandage, første gang den 18. september 2023.
Roden 2 - Onsdage, første gang den 20. september 2023. 
Filmvæksthuset er en gang om ugen (undtagen i skoleferier) helt hen til juni måned.
Du kan begynde på Filmvæksthuset, hvis du er fyldt 14 år inden 1. august 2023. Du kan gå i op til tre år på Filmvæksthuset, men tilmeldingen gælder kun det første år.
Der er informationsmøder og en kort samtale med hver elev mandag den 11. september eller tirsdag den 12. september kl. 17:00-18:30 på Station Next - Den Danske Ungdomsfilmskole, Fægtesalsvej 7, 2650 Hvidovre. Du skal kun tilmelde dig et af informationsmøderne.
Tilmelding til informationsmødet: https://forms.gle/TiGG1CG3efRGvyhK9
Læs mere og se nogle af elevernes produktioner: https://station-next.dk/talent-i-filmvaeksthuset/talent-i-filmvaeksthuset


Andre hold i samme kategori