4528 4480 // ungdomsskolen@ltk.dk

Træning i ThaiBoksning 23. januar

Afsluttede hold og arrangementer

Afviklet tirsdag 23. jan. kl. 19:00-20:00
Sted
LTU/Fuglsanggårdsskolen, Askevænget 10, 2830 Virum
Tilmelding ikke nødvendig

Beskrivelse

Kort om sporten:
Muay thai / thaiboksning på dansk, har dybe rødder i thailandsk kultur og historie. Det er en populær kampsport, som er dyrkes over hele verden.
I thaiboksning styrker man sine muskler, kondition, bevægelighed og udholdenhed. Der er fokus på at bruge spark, slag, albuer, knæ og kast, til at forsvare sig med. 
Om Lyngby Thaiboxing:
Vi har ligget i Lyngby siden nov. 2022, hvor vi træner unge og voksne, flere gange om ugen. Vi gør meget ud af at alle kan deltage, uanset ambitionsniveau eller erfaring. Fælles er, at det skal være sjovt og man får en god oplevelse, i et socialt fællesskab.
Vi tror på, at vi kan styrke sammenholdet blandt unge i Lyngby Taarbæk kommune, og hjælpe med at booste deres selvtillid og personlighed.  
Vi starter op tirsdag d. 9/1-24 på LTU. Der er plads til 20 deltagere. Man kan sagtens deltage hvis man ikke har været med de andre gange.
Lyngby Thaiboxing medbringer udstyr som handsker, plethandsker/sparkepuder og sjippetove. Træningen varer en time . I vil blive guidet under hele træningen.
Selve træningen foregår i træningstøj ( helst t-shirt og shorts/ træningsbukser) og bare fødder. Der vil ikke være kampe eller hård kontakt.
Thaiboksning er både for piger og drenge.

Tid og sted

tirsdag 23. jan. kl. 19:00-20:00
LTU/Fuglsanggårdsskolen, Askevænget 10, 2830 Virum

Andre hold i samme kategori