4528 4480 // ungdomsskolen@ltk.dk

Drama

MUSIK OG DRAMA

Kom og vær med til at skabe teatermagi!

Medarbejder
Cathrine Fjord
Sarah Holst
Næste gang
mandag 27. mar. kl. 18:00-21:00
Sted
Templet, Jernbanevej 16, 2800 Kongens Lyngby
Antal ledige pladser
Der er 11 pladser tilbage.

Beskrivelse

Hvis du kan lide fællesskab, kreativitet, og er klar til at ofre (teater)blod, sved og tårer for et helt utroligt samarbejde, så er drama noget for dig
Holdet henvender sig til alle der har lyst til at kaste sig ud i drama og skuespil, om du har spillet skuespil før, eller om du er helt ny, gør ingen forskel. Bare du har mod til at kaste dig ud i det og få en oplevelse for livet sammen med andre unge, der, lige som dig, brænder for at spille skuespil.

På dramaholdet leger vi dramalege og hygger, og vi snuser til, hvordan det er at være med i en rigtig teaterproduktion. Du kommer til at se nærmere på forskellige teaterteknikker, og lære en masse gode tricks til, hvordan man gør sit skuespil meget mere levende og spændende.
Når vi har lært hinanden at kende, går vi i gang med vores første forestilling.

Vi spiller to gange:
Et julestykke i december og en større forestilling i foråret. Her går vi all in med effekter og musik, og I får altid lov til at være med til at bestemme, hvad vi skal spille. Skal det være hårrejsende gys? Lårklaskende komedier? Eller måske den helt store musical? Ingen drøm er for stor, for på dramaholdet er vores motto: Der er ikke noget, vi ikke kan!

Kom og vær med til at skabe teatermagi!

Vi spiller og øver i Templet.
Dette kan også gælde som: Andet valgfrit valgfag 9. Klasse, LTU 2022- 2023

Medarbejder

Cathrine Fjord

Sarah Holst


Andre hold i samme kategori