Tag med LTU ud til Racehall i Taastrup og kør F1 i verdens største indendørs baner.

Afviklet torsdag 8. feb. kl. 16:30-21:00
Sted
Racehall, Bondehøjvej 20, Taastrup
Holdet er fyldt.

Beskrivelse

Tag med LTU ud til Racehall i Taastrup og kør F1 og prøv verdens største indendørs baner. F1-Race er et løb af en halv times varighed, hvor LTU har banen eksklusivt for os selv. De første 10 minutter er en kvalifikationsrunde, hvor den hurtigste omgangstid er gældende.Vinderen er den deltager, som kører først over målstregen med flest kørte omgange – efter de ca. 20 min.
Vi mødes kl.16:30 i Undergrunden, vi er hjemme igen ca. kl.21:00. Det koster 300 kr. som dækker transport, gokart og en sodavand - så du skal selv medbringe penge til mad og snacks.
Betaling af 300 kr. senest den 14. januar på MobilePay: 38 69 29, skriv navn, klasse og F1 i Tekstfeltet.
Det anbefales at køre i lukkede sko, samt at medbringe varmt overtøj på kolde dage. Langt hår skal sættes i elastik og sikres under tøj/dragt ved deltagelse i løb.
OBS! Vær opmærksom på: Når først pengene er betalt refunderes de ikke, medmindre vi kan sælge billetten til anden side.