4528 4480 // ungdomsskolen@ltk.dk

Skitur Åre

REJSER

Skifreaks Assemble!

Medarbejder
Bjarke Jespersen
Maria Severin
Jens Aaboe
Næste gang
lørdag 1. apr. kl. 10:00 - mandag 10. apr. kl. 12:00
Antal ledige pladser
Der er 10 pladser tilbage på ventelisten.

Beskrivelse

Tag med på skitur til Åre i påsken 2023.
Det bliver otte fede dage i Skandinaviens største skisportområde. Nye færdigheder på ski eller snowboard. Socialt samvær og total råhygge. Transport i sovekupé og hytteophold med sauna. Det bliver awesome i Åre.

Fedt skiløb krydret med magisk fællesskab
Turen til Åre er noget helt særligt. Åre er det største skisportssted i Norden, som giver mange forskellige muligheder for lækkert skiløb. Åre byder på brede løjper, sorte pukkelpister, sjove ture gennem skoven og store snowparker, hvor der kan leges og laves tricks. Skiløbet er selvfølgelig i højsædet, men det magiske fællesskab, der opstår på turen, er også noget, der gør den helt speciel. Alle dage er der tilbud om undervisning, pistevisning eller fællesture. Vi mødes også til picnic, afterski og dyster i sociale konkurrencer om kakao på toppen eller et glas Nutella mere.

Det var super godt, fordi jeg fik nogle nye venner. Jeg blev bedre til at stå på ski, men jeg lærte også at stå på snowboard. Det var fedt at være på ski uden sine forældre og bo sammen med en masse på sin egen alder. Den bedste oplevelse var at komme helt op på toppen, hvor vi blev trukket op med snescooter, siger Emilie Marie Helsted-Winkel, der går i 8. klasse og som var med på turen til Åre i 2022.

Mere om turen
Vi har otte hele dage på ski eller snowboard. Når vejret er til det tager vi helt på toppen i Åre, hvor vi bliver trukket af snescooter det sidste stykke op. Herfra er udsigten helt fantastisk og der kan købes en varm kakao.

Vi tager nattog til Åre, hvor vi sover i 6-mands sovekupeer.
I bor selv i store hytter med seks sengepladser, TV, sauna og varmeskab.
I står selv for at lave mad, rydde op og gøre rent.

Vi er tre ledere/undervisere med på turen. Bjarke Jespersen, Jens Aaboe og Maria Severin. Vi har alle tre læst idræt sammen på Københavns Universitet og har alle tre taget skiinstruktøruddannelse. Vi elsker at lege, konkurrere og selvfølgelig stå på ski, telemark og snowboard og vi glæder os til at skulle til Åre i 2023.  

Inden turen
Inden vi tager til Åre, mødes vi to dage i weekender på ungdomsskolen og lærer hinanden af kende, så stemningen er i top, når vi tager af sted. Vi laver også mad, der fryses ned, så det bare skal varmes, når I kommer op i hytterne.

Hvornår?
Vi tager af sted lørdag den 1. april 2023 og kommer hjem igen mandag den 10. april 2023.


Til forældre
Skituren til Åre i Sverige er en rigtig god mulighed for at sende dit barn på ski med trygge rammer inden skiturene på f.eks. gymnasiet. Turen er langt mere end bare en skitur. Det sociale vejer lige så højt, hvis ikke højere, end skiløbet. Det er en stor oplevelse at bo I egne hytter med andre unge mennesker og at få det hele til at fungere i hytten. Du får et barn hjem, der har prøvet at vride en karklud op og gøre hovedrent ved hjemrejsen.

Vi er tre ledere med på turen, som de altid kan få fat i. Det er naturligvis ikke tilladt at drikke alkohol eller lignende på turen. Vi bor i hyttebyen Tegefjäll udenfor selve Åre-by.  Råhyggen foregår derfor hjemme i hytterne. Du kan altså trygt sende dit barn af sted, og vi lover for, at de kommer meget begejstret hjem 😊

Ved tilmelding skal vi have samtykke i forhold til ingen alkohol og ingen rygning i hytter.
Vi skal have samtykke til GDPR i forhold til at vi må bruge billeder og video, der bliver taget på turen. Herudover vil vi gerne have samtykke til vinterbadning i elven, hvis vi må tage eleverne med ned og bade.

Prisen for skituren er kr. 4.900 kr.
I prisen er inkluderet togrejse, leje af hytte, liftkort og mad. Det er dog fint, hvis du har lidt lommepenge med til f.eks. en frokostburger på MAX i ny og næ.
OBS! Der er ikke skileje med i prisen, da der er mange der selv har ski med (det koster ca. kr. 700,- at leje ski).

Når du har tilmeldt dig, skal du indbetale et depositum på kr. 900,- til Ungdomsskolens lejrskolekonto: Reg.nr. 1471 - Kontonr.: 4768141045 senest 1. december 2022.
Restbeløbet (eller det fulde beløb hvis der ikke er indbetalt depositum) på kr. 4.000,- indbetales senest den 15. februar 2023 på ovenstående kontonr. Ring til vores kontor for at høre nærmere om betalingsbetingelser.

Hvis du har spørgsmål til turen, så må du endelig kontakte ungdomsskolen på 45 28 44 80.

Medarbejder

Bjarke Jespersen

Maria Severin

Jens Aaboe

Tid og sted

lørdag 1. apr. kl. 10:00 - mandag 10. apr. kl. 12:00
LTU/Fuglsanggårdsskolen, Askevænget 10, 2830 Virum

Andre hold i samme kategori