4528 4480 // ungdomsskolen@ltk.dk

Dykning - øvede

SPORT OG BEVÆGELSE

Dybere, længere og hårdere!!!!!

Medarbejder
Jan Lindskou Pedersen
Nicolai Ditlev Krogh Krüger
Niels Christian Holm Sanden
Næste gang
mandag 20. mar. kl. 18:30-22:00
Sidste gang
mandag 27. mar. kl. 18:30-22:00
Sted
7.D´s klasselokale (lokale 19), LTU Fuglsanggårdsskolen
Antal ledige pladser
Der er 8 pladser tilbage.

Beskrivelse

På det øvede dykkerhold vil du blive udfordret til det yderste.
Du vil lære at dykke efter kompas, at redde dig selv og din makker og du vil prøve at svømme langt i overfladen kort sagt med et CMAS **-certifikat kan du at klare dig som dykker og kan trygt tage ud i den store vide verden for at dykke.
Der undervises, som på begynderkurset, både i praktik og teori. Du kan, hvis du deltager AKTIVT i kurset, bestå en skriftlig teoriprøve, og klare de udfordrende udendørsprøver. Du skal have mindst 25 dyk for at opnå et certifikat (udleveres først når eleven er fyldt 15 år).
De 25 dyk opnås på to weekender i efteråret, en forårsweekend og fire dage (Kr. Himmelfart) på Kullen i Sverige (eller andet sted).
Der arrangeres en dykkerekspedition til f.eks. Rødehavet (sammen med interesserede begyndere). Det er også muligt at deltage i en tur til Bornholm.
Der er udgifter til certifikat på 300 kr.
Udgifterne til turene er: Kullen ca. 1000,- og Rødehavet ca. 8000,- (det er ikke en forudsætning at deltage på Rødehavets turen for at opnå de krævede dyk, men eleven må da påregne at deltage en sæson yderligere).

Medarbejder

Jan Lindskou Pedersen

Nicolai Ditlev Krogh Krüger

Niels Christian Holm Sanden


Andre hold i samme kategori