4528 4480 // ungdomsskolen@ltk.dk

Temaaften for forældre om Puff Bars

FORÆLDREARRANGEMENTER

Det er let for de unge at få fingrene i de ulovlige puff bars, som for tiden trender. BEGRÆNSET ANTAL PLADSER

Næste gang
onsdag 26. apr. kl. 17:00-19:00
Sted
Undergrunden, kælderen på Fuglsanggårdsskolen
Antal ledige pladser
Der er 11 pladser tilbage.

Beskrivelse

LTU og Headspace inviterer hermed alle forældre til Temaaften: Det er let for de unge at få fingrene i de ulovlige puff bars, som for tiden trender. En puff bar er en nikotinholdig engangs-e-cigaret, som skal smides ud efter et bestemt antal sug i e-cigaretten. Flere og flere unge bruger dem. De fleste sender en besked til en Snapchat- eller Instagram-profil, som så sælger det til dem.
Temaaften den 26. april fra kl.17:00-19:00 i Undergrunden: Den første time er der oplæg fra Center for digital pædagogik, Kræftens bekæmpelse og områdebetjenten. Center for digital pædagogik vil fortælle om de sociale mediers slagside og fortælle om de kanaler de unge er på. Kræftens bekæmpelse vil fortælle ganske lidt om, hvad Puff bars indeholder og tage afsæt i afhængigheden af puff bars samt hvordan brugen af dem kan føre til rygestart. Områdebetjenten vil fortælle om den juridiske del af det. I den anden time tager vi en debat, hvor I som forældre kan dele bekymringer og stille spørgsmål. Der vil være et panel bestående af: Områdebetjenten, Center for digital pædagogik, Kræftens bekæmpelse, folkeskolelærere, gadeplansmedarbejdere, LTU og Headspace.
Arrangementet er gratis, og det gælder forældre for teenagere i Lyngby- Taarbæk kommune. Man skal være tilmeldt arrangementet for at deltage. Selvom der står elev i feltet ved tilmelding, skriver I bare jeres navn og cpr-nummer som forældre.

Tid og sted

onsdag 26. apr. kl. 17:00-19:00
Undergrunden, kælderen på Fuglsanggårdsskolen

Andre hold i samme kategori