4528 4480 // ungdomsskolen@ltk.dk

Tur i Teateret med LTU: Til Ungdommen

Afsluttede hold og arrangementer

Medarbejder
Paatricia Henriksen
Sara Møller Antonsen
Afviklet torsdag 7. mar. kl. 18:00-21:30
Sted
LTU/Fuglsanggårdsskolen, Askevænget 10, 2830 Virum
Tilmelding ikke nødvendig

Beskrivelse

Tag med LTU til BellevueTeateret og se den prisvindende, anmelderroste forestilling om teenagetiden: Til Ungdommen
Oplev Pelle Koppels prisvindende, anmelderroste forestilling om teenagetiden og den svære overgang fra barn til voksen. Baseret på Linn Skåbers bestseller.
Til Ungdommen er skabt ud fra biografiske historier fra unge menneskers egne liv. Forestillingens monologer handler alle om en sær, sjov, spændende, vigtig og sårbar tid. Hvor længe er man barn? Hvordan bliver man voksen? Og længes vi i virkeligheden alle sammen, på tværs af aldre og generationer, efter det samme?
Til Ungdommen efterfølges af Fra Ungdommen.
Fra Ungdommen er en ekstra, lokal dimension til Til Ungdommen. Hvad siger de unge selv? Vi har spurgt unge i Gentofte, om de vil hjælpe. Fra Ungdommen – en særforestilling med udgangspunkt i de unges udtalelser.
Fra Ungdommen giver talerøret til de unge i Gentofte. Fra Ungdommen sætter fokus på, hvordan det er at være ung netop her: Hvordan er trivslen? Hvad optager de unge, og hvad er udfordrende ved at være der i livet hvor de er? Hvad er fedt, langt ude, skræmmende?
Hvis de skulle se en forestilling, hvilke emner ville de så gerne have, at der blev snakket om fra scenen? Hvad føles vigtigt at sætte fokus på. Druk? Kærlighed? Præstationsangst? Klima? Stoffer? Køn? Måske har de nogle konkrete oplevelser, de har lyst til at dele med os, dilemmaer, de har stået i, erfaringer, der har gjort dem klogere eller fået dem til at tænke.
Nogle gange tror vi voksne, at vi ved, hvordan det er at være ung. Måske er det noget helt andet, der rører sig i dem. De unge fra Gentofte har svaret med deres egne ord og oplevelser.
Fra Ungdommen spiller i direkte forlængelse af Til Ungdommen
Vi tager afsted fra Undergrunden kl.18:00 i Ungdomsskolens busser. Husk penge hvis du skal købe noget at spise eller drikke.

Pris 30 kr. for indgang og transport. Betal på MobilePay: 38 69 29. I Tekstfeltet skriver du: Navn, klasse og Teater.

Medarbejder


 
Paatricia Henriksen


 
Sara Møller Antonsen

Tid og sted

torsdag 7. mar. kl. 18:00-21:30
LTU/Fuglsanggårdsskolen, Askevænget 10, 2830 Virum

Andre hold i samme kategori