4528 4480 // ungdomsskolen@ltk.dk

Open Sport 24. november

Afsluttede hold og arrangementer

Open Sport - Nu med Pizza og sodavand :-)

Medarbejder
Simon Bengtsen
Helena Haagensen Mandøe
Mads Alling
Afviklet fredag 24. nov. kl. 19:30-22:00
Sted
Virum Hallen, Geels Plads 40, 2830 Virum
Holdet er fyldt.


Beskrivelse

Så er det tid for endnu en Open Sport i Virum Hallen. Denne gang kan du komme ned kl.19:30 og få pizza og sodavand i Caféen i Virum Hallen inden vi går i gang kl.20:00.
Det er dig og dine venner der styrer hvad vi skal lave til Open Sport, LTU medbringer en masse udstyr, så vi blandt andet kan spille: Fodbold , basket, stikbold, høvdingebold, hockey, bordtennis, pickleball m.m.
Det er gratis at deltage, skal du have pizza og sodavand, bedes du indbetale 10 kr. på MobilePay: 38 69 29, skriv Navn, klasse og Open i Tekstfeltet.
LTU og Lyngby Taarbæk Kommune vil gerne inddrage jer unge mere, og opfordrer til, at I selv kommer med ideer til, hvad der skal foregå af aktiviteter. Derfor er der planlagt 'Open Sport' den sidste fredag i hver måned med start den 27. oktober. Her kan I bruge Virumhallen med andre unge, og der er kun et par unge voksne som deltagere i alt det I finder på. Open Sport er tilbuddet, hvor I kan tage jeres venner under armen til nogle sjove timer i Virum Hallen. I skal selv planlægge hvad der skal ske og komme med jeres ønsker til de unge medarbejdere.

Medarbejder


 
Simon Bengtsen


 
Helena Haagensen Mandøe


 
Mads Alling

Tid og sted

fredag 24. nov. kl. 19:30-22:00
Virum Hallen, Geels Plads 40, 2830 Virum

Andre hold i samme kategori