4528 4480 // ungdomsskolen@ltk.dk

Tag med LTU til koncert med Kris

EVENTS

Kom med til koncert - tilmelding fra 1.juli.

Antal ledige pladser
Der er 8 pladser tilbage.

Beskrivelse

SØNDAG 18. AUGUST KL. 13:30.
KONCERT MED KRIS
KRIS er ikke bange for at sætte tanker og toner til bagsiden af ungdomslivet. I stedet for at løbe fra sine følelser, vender han sig mod dem og omfavner dem. Hver eneste sang er et udklip af alt det, der buldrer rundt inde i ham – og i mange andre unge mennesker - og med legesyge beats sender KRIS sine tanker ud i verden med en original vokal.
KRIS er en performer by heart, og det skinner igennem i det sekund, han sætter sine ben på en scene. Selv om lyden svigtede til finalen i KarriereKanonen 2023 (som den også gjorde det for Minds of 99 for 10 år siden), så hæftede juryen sig ved hans naturlige talent for at helt cool at blæse det et stykke og indtage scenen alligevel med et troværdigt, musikalsk og lyrisk udtryk. Med sangen ”Hvor blev hun af??” understreger KRIS, at store musikalske bedrifter fra ham venter forude.
Du kan enten møde op på Sophienholm. Eller du kan møde op foran LTU/Fuglsanggårdsskolen, så kører vi derned i LTUs busser. vi medbringer tæpper og kolde sodavander. Vi mødes med Gladsaxe Ungdomsskole dernede, så kan vi altid udfdordre dem i Kongespil eller andre sommerspil. Skal du med fra Fuglsanggrådsskolen, skal skrive det i en mail til jlang@ltk.dk senest den 12. august. Arrangementet er gratis.


Andre hold i samme kategori