4528 4480 // ungdomsskolen@ltk.dk

Dodgeball på LTU 1. februar

Afsluttede hold og arrangementer

Afviklet torsdag 1. feb. kl. 18:30-20:30
Sted
Gymnastiksalene, LTU Fuglsanggårdsskolen
Tilmelding ikke nødvendig

Beskrivelse

Har du lyst til at prøve Danmarks nye og måske sjoveste boldspil?
Dodgeball er en holdsport som er hastigt voksende i popularitet på den internationale sportscene. Spillet minder om det klassiske høvdingebold, dog uden høvding og med hele fem bolde ad gangen, og lægger derfor op til en mere strategisk tilgang til kampen. Dodgeball er lige dele spil og leg, og kan spilles på tværs af køn og fysik.
Man spiller i to hold med seks spillere fra hvert hold på banen ad gangen og så gælder det om at eliminere modstanderne ved enten at skyde dem ud eller gribe deres bolde, uden selv at blive ramt eller grebet. En hel dodgeball kamp består af to halvlege af 20 minutters varighed, og indenfor disse halvlege spilles der set af 3 minutters varighed. Man vinder et set ved enten at eliminere det andet hold eller have flest spillere tilbage på banen når de tre minutter udløber. Et vundet set giver 2 point og et uafgjort 1 point til hvert hold.
Danmarks herrelandshold har netop haft deres debut ved EM i Dodgeball som fandt sted i Kroatien i oktober, hvor hele 19 lande deltog! Så grib chancen og oplev at blive en del af Danmarks nye sportseventyr, og få samtidig muligheden at lære spillet fra den assisterende landstræner samt spillere fra det danske landshold.
Er du allerede nu så nysgerrig og ikke kan vente til du selv får mulighed for at prøve sporten af, så kan du via den europæiske dodgeball Youtube kanal gå ind og se kampenene fra EM 2023! Blandt andet Danmarks kamp mod værtslandet Kroatien som er den sidste kamp i denne streaming: https://www.youtube.com/watch?v=PAX7teZS0t0
I kan også finde Dodgeball Danmark på både Facebook og Instagram, hvor I kan følge med og lære meget mere om Dodgeball. Vi glæder os til at komme og spille med jer!

Tid og sted

torsdag 1. feb. kl. 18:30-20:30
Gymnastiksalene, LTU Fuglsanggårdsskolen

Andre hold i samme kategori