Arrangement:

Programmering for alle

startDate:
28. sep
endDate:
05. apr 2022
paymentRateSum_display:
-
enrollmentText:
Har du en drøm om at lave en flot hjemmeside? Eller måske du har en god ide til en app?
Så er Programmering for Alle det rette hold for dig! Vi starter helt fra bunden med at lære at programmere og tager det i et roligt tempo. Vi kommer til at arbejde med mange forskellige ting som spil, hjemmesider og programmer.
Vi kommer ind på nogle forskellige programmeringssprog, men vi benytter os mest af Python3 som er et meget alsidigt sprog og det bruges i forskellige områder af programmering.
Vi mener, at man lærer bedst med hands-on erfaring og i dette kursus kommer du til at prøve kræfter af med at skrive din egen kodning.
Målet med dette hold er, at du skal lære basisviden indenfor kodning så du har værktøjer nok til at fører din udvikler drøm til en realitet.
Til alle dem som ikke er begyndere indenfor faget, så er der også noget for jer. Holdet vil som sagt være for alle, og der er god mulighed for at blive udfordret eller inspiration til egne projekter.
Det eneste det kræver er; at du tager din laptop med til holdet.

Holdet foregår på Jernbanepladsen 22 i Lyngby

Kort om underviseren:
Joon Poore er uddannet i IT-Sikkerhed og har arbejdet med programmering de seneste par år. Til daglig er han ansat som underviser for Cph-Buisness online academy og programmør i en IT virksomhed. Han er en passioneret gamer og elsker teknikken bag. Hans ønske er at sprede sin viden ud til flere, som måtte dele den samme passion.

 1. ID:

  Ti14

 2. Tidspunkt:
  16:30 - 18:00
 3. Ugedage:
  tirsdag
 4. Aldersgrænse:
  Nej
 5. Klassetrin:
  Ingen krav
 6. Underviser:
  Thomas Joon Poore
 7. Antal pladser ledige:
  2
 8. Kategori:
  Computerfag
computerprogrammering