Arrangement:

Tegnekursus

startDate:
28. okt
endDate:
paymentRateSum_display:
-
enrollmentText:
Tegnekursus - Kunsten at kommunikere i billeder

Elsker du at være kreativ? Så er det her lige kurset for dig. I dette forløb skal vi udover at kigge på tegneteknikker også finde din individuelle tegnestil. Her handler det ikke om, hvem der er bedst til at tegne, men i langt højere grad om at turde kaste sig ud i nye kreative udfordringer.

For udover de klassiske tegneteknikker skal vi nemlig se på, hvordan man kan bruge tegningen til at udtrykke sig med. Du kender måske udtrykket ”et billede siger mere end 1000 ord”. Det er fordi, billeder somme tider kan være langt nemmere at fortælle igennem.

I stedet for at fortælle hinanden, hvordan vi har det, skal vi i stedet forsøge at tegne det for hinanden. DET BLIVER SKIDE SJOVT men udfordrende, men jeg kan garantere dig for, at når din næste gang mor beder dig om at lave dine lektier, så vil du ikke bare være i stand til at fortælle hende, hvorfor det fysisk ikke vil kunne lade sig gøre, men du vil rent faktisk også kunne vise hende det (se billedet nedenfor). Kunsten at udtrykke sig i en tegning er ikke bare sjovt, men kan også være enormt terapeutisk, også vil det kunne hjælpe dig med enhver form for formidling fremover lige fra dine Instagramposts til dine jobansøgninger og som et fedt indslag til talen til din mors runde fødselsdag.

Og hvem er jeg så? Jeg er 28 år og uddannet Cand. Mag i Journalistik. Jeg har tidligere arbejdet på DR Ultra og tegnet for Vi Unge. Jeg har udviklet min egen tegneserie på Instagram og er på nuværende tidspunkt i gang med at skrive en børnebog.

Jeg glæder mig til at møde dig.
 1. ID:

  To13

 2. Tidspunkt:
  18:00 - 20:00
 3. Ugedage:
  torsdag
 4. Aldersgrænse:
  Nej
 5. Klassetrin:
  Ingen krav
 6. Antal pladser ledige:
  12
 7. Kategori:
  Kreativefag