Arrangement:

Sport & Fitness

startDate:
27. sep
endDate:
07. apr 2022
paymentRateSum_display:
-
enrollmentText:
US Sport & Fitness, er et komplet træningstilbud til dig, hvad enten du vil konditionstræne, styrketræne, power træne eller spille bold sammen med en masse andre.
Vi har kredsløbstræning med spinningcykler, trappemaskine, crosstrainer, romaskiner og løbebånd. Vi har tirsdag og torsdag en hal hvor vi spiller hockey, volleyball, basket eller indendørs fodbold. Vi har også et meget veludstyret og helt nyrenoveret styrketræningsområde, med en masse helt nyt udstyr. Her er alt hvad du skal bruge af faste maskiner og løse vægte. Du kan også lave kettlebell træning, hulahop fitness ringe og trx core træning.
Du kan træne 3 aftener om ugen, og du bestemmer selv, hvad du vil træne/spille, men vi vil lave nogle fastlagte aktiviteter på de forskellige aftener, så du er klar over hvornår der er gang i lige præcis den aktivitet du efterlyser!
Der er hver aften flere instruktører, der kan vejlede og undervise dig i din træning. Han vil lave nogle særligt tilrettelagte programmer med jer.
Hvis du har lyst til at komme i form på en sjov og alsidig måde og samtidig godt kan lide at hygge dig i en afslappet atmosfære, så er US Sport & Fitness noget for dig.
Du kan komme, så tit du vil i vores åbningstid, eneste krav er, at du tilmelder dig her.
 1. ID:

  Ma13

 2. Tidspunkt:
  18:30 - 21:00
 3. Ugedage:
  mandag, tirsdag, torsdag
 4. Distrikt:
  Fuglsanggårdsskolen
 5. Aldersgrænse:
  Nej
 6. Klassetrin:
  Ingen krav
 7. Underviser:
  Sebastian Moses Erling Jensen Sommerberg
  Elisabeth Dagny Frøkjær-Lorendsen
  Jonas Hjemsted Kondrup
  Ane Lina Kirstine Isabella Sommerberg
 8. Antal pladser ledige:
  15
 9. Kategori:
  Sport
Sport og Fitness