Arrangement:

Sportsdykning øvede/CMAS2

startDate:
27. sep
endDate:
04. apr 2022
paymentRateSum_display:
-
enrollmentText:
Dybere, længere og hårdere!!!!!
Hvis du gik på begynderholdet sidste sæson har du mulighed for yderligere at dygtiggøre dig. På det øvede dykkerhold vil du blive udfordret til det yderste. Du vil lære at dykke efter kompas, at redde dig selv og din makker og du vil prøve at svømme langt i overfladen kort sagt med et CMAS ** certifikat kan du at klare dig som dykker og kan trygt tage ud i den store vide verden for at dykke.
Der undervises som på begynder kurset både i praktik og teori. Du kan hvis du deltager AKTIVT i kurset bestå en skriftlig teoriprøve, og klare de udfordrende udendørs prøver. Du skal have mindst 25 dyk for at opnå et certifikat (udleveres først når eleven er fyldt 15 år).
De 25 dyk opnås på 2 weekender i efteråret, en forårs weekend og 4 dage (Kr. Himmelfart) på Kullen i Sverige (eller andet sted).

Der arrangeres en dykkerekspedition til f.eks. Rødehavet (sammen med interesserede begyndere). Det er også muligt at deltage i en tur til Bornholm.

Der er udgifter til certifikat på 300,-. Udgifterne til turene er: Kullen ca. 1000,- og Rødehavet ca. 8000,- (det er ikke en forudsætning at deltage på Rødehavets turen for at opnå de krævede dyk, men eleven må da påregne at deltage en sæson yderligere).

Teori og praktik mandage på Fuglsanggårdsskolen i Virum.

Teori 19.00 - 20.30
Praktik 20.30 - 22.00

 1. ID:

  Ma12

 2. Tidspunkt:
  18:30 - 22:00
 3. Ugedage:
  mandag
 4. Distrikt:
  Fuglsanggårdsskolen
 5. Aldersgrænse:
  Nej
 6. Klassetrin:
  Ingen krav
 7. Underviser:
  Jan Lindskou Pedersen
  Niels Christian Holm Sanden
  Nicolai Ditlev Krogh Krüger
 8. Antal pladser ledige:
  4
 9. Kategori:
  Sport
DykkerbilledeDSC_0204