4528 4480 // ungdomsskolen@ltk.dk

Det italienske køkken

MAD- OG BAGEHOLD

Vi skal lave forskellige italienske retter, bl.a. hjemmelavet pasta, egen opbagt mornaysauce og tiramisu.

Medarbejder
Louise Zøllner Pedersen
Næste gang
lørdag 10. jan. kl. 10:00-16:00
Sted
Madkundskab, LTU Fuglsanggårdsskolen
Antal ledige pladser
Holdet åbner for tilmelding tirsdag 26. aug. 2025 kl. 17:00

Beskrivelse

Italiensk madlavning tirsdag den 12. november fra kl.16:00-21:00.
Elsker du at være kreativ i køkkenet, så er dette holdet for dig. Vi sætter fokus på det italienske køkken, hvor vi laver klassiske rettet, som bl.a. hjemmelavet pasta, egen opbagt mornaysauce og tiramisu. Underviseren medbringer opskrifter og madvare, og så er det din opgave at afprøve og udfolde din kreativitet.

På Mad - og bageholdene på LTU laver vi mad ud fra forskellige temaer. Denne gang fra det italienske køkken.
Vi skal bl.a. afprøve forskellige teknikker og smagssammensætninger. 
Underviseren medbringer opskrifter, og så er det jeres opgave at opnå de rette konsistenser og udfolde jeres kreativitet i det vegetariske madunivers.

Medarbejder

Louise Zøllner Pedersen

Tid og sted

lørdag 10. jan. kl. 10:00-16:00
Madkundskab, LTU Fuglsanggårdsskolen

Andre hold i samme kategori